Календарь новостей

«  Ноябрь 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Форма входа



Поиск

Друзья сайта



Наш опрос

Станит ли Макс ЗВЕЗДОЙ!
Всего ответов: 6398

Статистика

Максим Барских, фан-сайт
Главная » 2008 » Ноябрь » 17 » Перед виступом на «Фабриці зірок» «Банд'Ерос» підкріплювалися варениками та борщем
Перед виступом на «Фабриці зірок» «Банд'Ерос» підкріплювалися варениками та борщем
18:22

Гурт «Банд'Ерос» виступив із однією із номінанток тижня - Регіною. Дівчата та хлопці співали пісню «Манхеттен». Згідно задуму режисера-постановника Другої української «Фабрики зірок» Олени Коляденко, на початку пісні дівчата із гурту - Наташа та Таня повинні були напівлежачи співати на сцені на спеціальному підвищенні.
- Из-за того, что нам придется полулежать, мы решили, что на выступление оденем что-то удобное, - у перервах між репетиціями розповідали вони.
На репетиції музикантам «Банд'Ерос» і Регіні поговорити відверто не вдалося. Але, як сказали зіркові гості, їм вистачило лише кількох слів, аби побачити у «фабрикантці» щиру людину.
- Знаете, я даже немного расстроилась, когда Регина сказала нам, что идет «на вылет», - розповідала Таня перед концертом, ще не знаючи, що Регіна залишиться. – Мне ее стало так жалко… Они ведь все так стараются.
- Я, например, сама бы никогда на «Фабрику» не пошла, - додала Наташа. - Потому что жить под  постоянным «прицелом» десятка камер,  – это не по мне.
 
До речі, відразу ж після репетиції «Банд'Ерос» вирушили трохи підкріпитися. В одному із київських ресторанів вони за обидві щоки уплітали вареники та борщ.
- Это было очень вкусно, - розповідали потім Таня та Наташа. – Кроме всего прочего, мы поели разных солений и вкуснейшего украинского сала. Очень редко бываем на родине (девушки родом из Украины), поэтому всегда, когда приезжаем, - кушаем только украинские блюда…
 
(c) fz2.novy.tv



Добавить: Перед виступом на «Фабриці зірок» «Банд'Ерос» підкріплювалися варениками та борщем - в социальные закладки и скачать бесплатно в более удобное время или на другом компьютере!



Прикрепления:
Категория: Общие новости о ФАБРИКЕ | Просмотров: 3458 | Добавил: makc | Рейтинг: 2.0/1 |
Всего комментариев: 0